Asiakaskokemuksen kehittäminen

Roidun monikanavaisilla palveluratkaisuilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Asiakaskokemusta johtamalla parannat asiakastyytyväisyyttä, motivoit henkilökuntaasi ja kasvatat myyntiä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Lataa Asiakaskokemuksen mittaaminen -opas

Täytä yhteystietosi, niin lähetämme oppaan sähköpostiisi

Tilaan samalla Roidun uutiskirjeen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kokonaisratkaisu asiakaskokemuksen mittaamiseen

Asiakaskokemuksen johtaminen on olennainen osa liiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista, ja asiakaskokemuksen mittaamisesta on merkittäviä hyötyjä liiketoiminnalle. Roidun kätevä kokonaisratkaisu tarjoaa asiakaskokemuksen mittaamisen räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikissa niissä kanavissa, missä sitä tarvitaan. Olipa sitten kyse verkkokaupasta tai muusta digitaalisesta palvelusta, fyysisestä asiointipisteestä, yhteydenotosta asiakaspalveluun tai tuotteen toimituksesta, palvelumme ansiosta jokainen vaihe asiakkaan matkalla saa ansaitsemansa huomion. Tiedonkeruutapa ja kyselyt kysymyksineen on mahdollista muokata jokaiseen asiakaspolun vaiheeseen sopivaksi.

Kaikki kerätty asiakaskokemusdata kertyy reaaliaikaisesti online-raportointipalveluun, jossa olennaisin tieto tuodaan käyttäjälle valmiina. Mahdollistamme ajantasaisen tiedon saannin ja nopean reagoinnin ja kehittämisen. Data on yhdistettävissä ketterästi myös organisaationne omiin mittaristoihin muiden tärkeiden avainlukujen joukkoon tarjoamamme modernin ja helposti integroitavissa olevan Api-rajapinnan avulla.

Roidun kokonaispalvelu sisältää:

 • Näyttävän, asiakkaan visuaalisen brändi-ilmeen mukaisen ja käyttäjäystävällisen kyselyn.
 • Monipuolisen, reaaliaikaisen online-raportointityökalun sekä sähköpostiraportoinnit, jotka näyttävät käyttäjäkohtaisesti olennaisen tiedon selkeinä kuvaajina ja mittareina.
 • Tarvittavat integraatiot asiakkaan omiin järjestelmiin kyselyiden lähettämiseksi tai tulosdatan viemiseksi osaksi muita järjestelmiä.
 • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja ystävällisen tukipalvelun puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin 8.30-17.
 • Jos palaute kerätään fyysisessä kohtaamispisteessä Roidu tarjoaa tablet-palautelaitteet datayhteyksineen sekä tukevan, asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti brändätyn telineen. Palautelaitepalveluun kuuluu ylläpito, huolto ja takuu: Huolehdimme, että palautelaitteet ja -järjestelmä ovat toiminnassa. Jos laite rikkoutuu, korjaamme tai vaihdamme sen ilman lisäkustannuksia.

Asiakaskokemustiedon raportointi ja tiedon hyödyntäminen

Onnistunut asiakaskokemuksen mittaaminen alkaa siitä, että asiakkaat voivat antaa palautetta mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti luontaisella asiakaspolullaan. Roidun projektitiimi auttaa asiakaslähtöisen palautekyselyn suunnittelussa, millä varmistetaan, että palautetta kerätään riittävästi ja että sitä voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.
Parhainkaan palautteen keräämistapa ei voi kuitenkaan hyödyntää saatua palautetta, vaan se vaatii koko organisaation sitoutumista asiakaskokemuksen kehittämiseen. Asiakaskokemustiedon käsittelemiseksi kannattaa suunnitella prosessi ja nimetä vastuuhenkilöt viemään palautetta eteenpäin ja osaksi tiedolla johtamista. Asiakaskokemuksen kehittämiselle kannattaa asettaa tavoitteita ja seurata niiden toteutumista.

Erityisen tärkeää on ottaa asiakaskokemustieto osaksi liiketoiminnan kehittämistä ja päätöksentekoa sekä sitouttaa koko henkilökunta kehittämään toimintaa omilla vastuualueillaan. Kun olennaiset tulokset tuodaan selkeästi ja visuaalisesti saataville, on tieto hyödynnettävissä ja asioihin voidaan reagoida nopeasti. Roidun raportointipalvelu auttaa tiedon hyödyntämisessä tarjoamalla organisaation jokaiselle tasolle käyttäjäkohtaiset raportointinäkymät ja raportit tiedontarpeen mukaan. Roidun raportointipalvelun avulla kerätyn asiakaskokemustiedon analysointi ja hyödyntäminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Roidun ratkaisu on helppo istuttaa osaksi asiakastiedolla johtamisen kokonaisratkaisuasi. Roidu tarjoaa modernit rajapinnat kokemustiedon viemiseksi osaksi liiketoiminnan muita mittareita ja ulkoisiin BI-järjestelmiin.

Roidun ratkaisut asiakaskokemuksen mittaamiseen

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

 • Asiakaskokemusratkaisut
 • 050 545 9598
 • Varaa aika

Lauri Viitanen

 • Nykyiset asiakkaat
 • 050 342 3536
 • Varaa aika