Roidu – markkinoiden parhaat asiakas- ja työntekijäkokemuksen mittaamisen työkalut käytössäsi

Kehitä organisaatiosi asiakaskokemusta ja työntekijäkokemusta kaikista kohtaamispisteistä kerätyllä, reaaliaikaisella ja selkeästi raportoidulla kokemustiedolla Roidun kysely- ja raportointikokonaisuuden avulla – lue lisää ja ota yhteyttä!

Asiakas- ja työntekijäkokemuksen monikanavainen mittauskokonaisuus juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin rakennettuna

Kokonaisvaltaisen hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus edellyttää, että sitä mitataan kaikissa niissä kanavissa ja kosketuspisteissä, joissa asiakas tai työntekijä kohdataan. Roidun monikanavainen palvelu on kehitetty juuri tähän tarpeeseen, ja se taipuukin sinne, missä sitä tarvitaan: olipa sitten kyse verkkokaupasta tai muusta digitaalisesta palvelusta, fyysisestä asiointipisteestä, yhteydenotosta asiakaspalveluun tai tuotteen toimituksesta – jokainen vaihe asiakkaan matkalla saa ansaitsemansa huomion.

Tiedonkeruutapa kysymyksineen on mahdollista muokata jokaiseen asiakaspolun vaiheeseen sopivaksi, ja tulosten analysointi on helppoa niin kokonaiskuvaa katsoen kuin yksittäisiin osa-alueisiin keskittyen – tässä apunasi ovat myös Roidun asiantuntijat, jotka ovat mukana matkallasi koko asiakkuutesi ajan.

Roidun mittauskokonaisuus asiakas- ja henkilöstötyytyväisyden kehittämisen sekä tiedolla johtamisen keskiössä

Powerbi tekstianalyysityökalun dataa

Työkalut markkinoiden kattavimpaan kokemustiedon raportointiin, analysointiin ja tiedon jakamiseen

Hallinnoi ja analysoi asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyidesi tuloksia tehokkaasti, integroi raportit osaksi muita käytössä olevia järjestelmiä sekä jaa tietoa tehokkaasti eri sidosryhmien välillä.

Sähköpostikysely asiakkaan puhelimella

Oikein ajoitetut sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Heti palvelun käyttämisen jälkeen lähetettäviä tekstiviestejä tai vaikkapa kvartaaleittain lähteviä sähköpostikyselyitä hyödyntämällä varmistut kokemustiedon oikea-aikaisuudesta sekä teet palautteenannosta vastaajalle mahdollisimman helppoa.

Roidun Touchless feedback, johon voidaan muokata haluttu brändi-ilme

Fyysiset palautelaitteet siellä missä tapahtuu

Brändi-ilmeesi mukaan kustomoidut, Suomessa suunnitellut palautelaitteet tuovat kokemustiedon keräämisen sinne, missä tapahtuu mahdollistaen helpon ja ajantasaisen väylän palautteenantoon asiakkaillesi tai työntekijöillesi.

Näppärästi upotettavat kyselyt ja QR-koodit

Upota kyselyt verkkosivuillesi, käytössä oleviin ulkoisiin palveluihisi tai applikaatioosi ja kerää palautetta esimerkiksi palvelun käytettävyydestä. Kerää palautetta myös esimerkiksi printtimateriaaliesi avulla hyödyntämällä niissä käteviä QR-koodeja.

Tekoälypohjainen avoimen palautteen analyysi

Tunnista oleellisia asioita sekä relevanttia tietoa, trendejä ja ilmiöitä helposti suuresta datamassasta tekoälyyn pohjautuvan avoimen palautteen analyysin avulla, ja hyödynnä tästä syntyviä asennejakaumia ja avainsanapilviä osana tiedolla johtamisen kokonaisuuttasi.

Roidun Touchless feedback, johon voidaan muokata haluttu brändi-ilme

Touchless Feedback – palautteiden kerääminen ilman kosketusta

Kerää palautetta ilman, että palautelaitteeseen tarvitsee koskea – sensorit keräävät annetun palautteen automaattisesti asiakkaan pitäessä kättään valitun vaihtoehdon yläpuolella.

Katso, miten tyytyväiset asiakkaamme ovat onnistuneet:


Roidun ratkaisut asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämiseen

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Johan Fabritius

Johan Fabritius

Lauri Viitanen