Saat käyttöösi markkinoiden parhaat asiakas- ja henkilöstö­kokemuksen johtamisen työkalut

Kehitä asiakaskokemusta ja henkilöstöä sinulle tärkeimmällä, kaikista kohtaamispisteistä kerätyllä, reaaliaikaisella ja selkeästi raportoidulla kokemustiedolla.

Kerää palautetta monikanavaisesti

Kokonaisvaltaisen hyvä asiakaskokemus edellyttää, että sitä mitataan useissa kanavissa, joissa asiakas kohdataan. Siksi Roidun monikanavainen palvelu taipuu sinne, missä sitä tarvitaan ja tiedonkeruutapa kysymyksineen on mahdollista muokata jokaiseen asiakaspolun vaiheeseen sopivaksi.

Olipa sitten kyse verkkokaupasta tai muusta digitaalisesta palvelusta, fyysisestä asiointipisteestä, yhteydenotosta asiakaspalveluun tai tuotteen toimituksesta, palvelumme ansiosta jokainen vaihe asiakkaan matkalla saa ansaitsemansa huomion.

Raportoi reaaliaikaisesti, reagoi, kehitä ja johda

Roidun palvelut tuottavat täsmällistä ja reaaliaikaista asiakaskokemustietoa liiketoiminnan kehittämiseen. Datan avulla parannat asiakaskokemusta, sitoutat henkilöstöä ja kasvatat myyntiä. Kun olennaisin tulos tuodaan selkeästi ja visuaalisesti saataville, on tieto hyödynnettävissä ja asioihin voidaan reagoida nopeasti.

Työkalumme ovat hyvällä tavalla räätälöitävissä. Ratkaisumme on helppo istuttaa osaksi asiakastiedolla johtamisen kokonaisratkaisuasi. Tarjoamme modernit rajapinnat kokemustiedon viemiseksi osaksi liiketoiminnan muita mittareita ja ulkoisiin BI-järjestelmiin. Halutessasi voit ulkoistaa asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämisen ja analysoinnin kokonaan Roidulle ja vapautat näin aikasi liiketoimintasi ja organisaatiosi kehittämiseen.

Roidun ratkaisut asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämiseen

mittaus-ikoni
MyRoidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Johan Fabritius

Johan Fabritius

  • Uudet asiakkaat
  • 050 330 1314
  • Varaa aika

Lauri Viitanen

  • Nykyiset asiakkaat
  • 050 342 3536
  • Varaa aika