Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Myynti

Katja Rantakeisu
040 687 8011

Teemu Kumpulainen
045 315 9425
Lähetä viesti myyjälle
Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Asiani koskee laskutusta.


Palvelut ja tuotteet

Tarjoamme ratkaisuja asiakas- ja potilaskokemuksen mittaamiseen sekä liidien keräämiseen ja lisäksi vuokraamme ja myymme tablet-telineitä.

Ratkaisut asiakas- ja potilaskokemuksen mittaamiseen

Asiakaskokemusta mittaamalla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Asiakaskokemusta johtamalla lisäät asiakasuskollisuutta ja kasvatat myyntiä. Roidun huolettoman kokonaispalvelun avulla teet asiakaskokemuksen mittaamisesta itsellesi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja voit keskittyä asiakaskokemuksen johtamiseen. Lue lisää:

Asiakaskokemuksen mittaaminen

Potilaskokemuksen mittaaminen

Työhyvinvoinnin mittaaminen

Ratkaisut liidien keräämiseen ja muut tuotteet

Tablet-telineitä voidaan käyttää myymälöissä, messuilla ja muissa tapahtumissa tiedon jakamiseen ja liidien keräämiseen. Tablet-telineitä voi ostaa sellaisenaan tai niitä voi vuokrata tablet-laitteen kera. Lisäksi tablet-laitteissa voidaan julkaista kiinnostavaa sisältöä, kuten peli, arvonta tai kilpailu liidien keräämistä varten. Lue lisää:

Liidien kerääminen

Touchless Feedback -palautelaite

Tablet-telineiden vuokraus

Tablet-telineiden myynti

Kiinnostaako asiakaskokemuksen mittaaminen?
Jätä yhteystietosi tai ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Katja

Katja Rantakeisu

Asiakkuuspäällikkö

040 687 8011

”Olen asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen ja konsultoinnin konkari. Autan sinua suunnittelusta aina tuloskonsultointiin rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Ota yhteyttä, niin mietitään tarpeisiisi soveltuvin ratkaisu!”