Roidun palautelaite – tehokas työkalu kokemustiedon keräämiseen

Tee asiakkaidesi, työntekijöidesi tai vaikkapa yhteistyökumppaneidesi palautteenannosta helpompaa kuin koskaan – kustannustehokkasti ja käyttäjäystävällisesti Roidun laadukkaiden palautelaitteiden avulla.

Kerää tieto siellä missä tapahtuu – Roidun laadukkaiden palautelaitteiden avulla

Roidun palautelaitteilla keräät tiedon heti asiakaskohtaamisen yhteydessä, jolloin voit varmistua siitä, että kerätty data on mahdollisimman ajantasaista ja aitoa tilannetta kuvaavaa. Kun palautelaitteet on sijoitettu oikein eri kosketuspisteisiin, mahdollistaa kertyvä, laadukas data paitsi tehokkaan tiedolla johtamisen organisaatiossasi, myös nopean reagoinnin mahdollisiin muutoksiin. Kokonaisratkaisua hallinnoidaan ohjelmistomme laitehallinnassa, jossa on mm. mahdollisuus luoda automaattisia hälytyksiä, joiden avulla voidaan nopeasti kutsua esimerkiksi siivooja paikalle.

Ohjelmiston laitehallinnan puolella voit lisäksi hallita palautelaitteiden sisältöä, sekä tarkistella niiden tilaa – mitkä laitteet ovat käytössä ja mitä kyselyitä laitteille on julkaistu. Voit myös ryhmitellä laitteet haluamasi tavalla helppoa ja järjestelmällistä käyttöä varten. Samalla voit tarkastella laitteiden virrankulutusta, sekä yleisesti tarkistaa missä laitteiden käyttö on aktiivista.

Aina brändi-ilmeesi mukaisesti kustomoituja telinemalleja on saatavilla niin lattia-, pöytä- kuin seinämalleinakin. Tablettia voidaan käyttää myös ilman telinettä esimerkiksi tilanteissa, joissa asiakas ei pysty antamaan palautetta itse tai tarvitsee siinä apua.

Tapahtuma tulossa? Kätevän ja kustannustehokkaan vuokrapalvelumme avulla sinun on mahdollista saada ratkaisumme käyttöösi esimerkiksi messujen ajaksi – ota yhteyttä ja kysy lisää!

”Olemme olleet ihmeissämme, kuinka joustava palautelaiteratkaisu on. Luotettavan online-raportoinnin avulla voimme seurata palautetta ja reagoida nopeasti. Palautelaitteiden seuranta ja automaattiset hälytykset auttavat meitä pitämään koko järjestelmän toiminnassa kaiken aikaa.”

Sini Kaikkonen, Customer Experience Champion, Finavia. Lue koko asiakastarina täältä.

Miksi Roidun palautelaite?

ipad-ikoni

Näköisesi kokonaisratkaisu

Roidun palautelaitteiden, käyttäjäystävällisten kyselyiden sekä kattavien raportointityökalujen ulkoasu suunnitellaan aina brändi-ilmeesi mukaiseksi.

käsi-ikoni

Helppo ylläpito

Toimitamme tabletit ja huolehdimme laitteidesi koko elinkaaresta puolestasi. Lisäksi saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön sekä suomenkielisen tukipalvelun käyttöösi.

mittaus-ikoni

Suomalaista suunnittelua

Roidun tablet-telineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja sen ansiosta niille onkin myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset.

Roidun palautelaitteet nopeasti toimitettuna

Haluamme varmistua siitä, että käyttöönotto kuormittaa sinua ja organisaatiotasi mahdollisimman vähän ja siksi toimitammekin palautelaitteet sinulle: asiantuntijamme huolehtivat siitä, että kokonaisratkaisu palvelee käyttötarkoitustaan mahdollisimman hyvin; palautelaitteet vastaavat yrityksesi tai organisaatiosi brändi-ilmettä, ja myös siitä, että kaikki toimii myös käyttöönoton jälkeen.

Kokonaispalvelumme sisältää:

  • Näyttävän ja käyttäjäystävällisen kyselyn, johon on helppo ja mukava vastata palautelaitteella.
  • Tabletin datayhteyksineen sekä tukevan, asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti brändätyn palautelaitetelineen.
  • Monipuolisen, reaaliaikaisen online-raportointityökalun sekä sähköpostiraportoinnin, jotka näyttävät käyttäjäkohtaisesti olennaisen tiedon selkeinä kuvaajina ja mittareina.
  • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja ystävällisen tukipalvelun puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Palautelaitteiden ylläpidon, huollon ja takuun: Huolehdimme, että palautelaitteet ja -järjestelmä ovat toiminnassa. Jos laite rikkoutuu, korjaamme tai vaihdamme sen ilman lisäkustannuksia.

Asiakaskokemusdatan kerääminen monikanavaisesti

Saadaksesi mahdollisimman kattavan tilannekatsauksen sekä esimerkiksi palautetta välittömän asiakaskohtaamisen lisäksi myös sen jälkeen, voit hyödyntää siihen käteviä monikanavaratkaisujamme – Roidun avulla lähetät, ajastat ja automatisoit niin sähköposti- kuin tekstiviestikyselytkin helposti ja nopeasti. Voit myös upottaa kyselylomakkeen verkkosivuillesi tai esimerkiksi ulkoisiin sovelluksiin.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Lauri Viitanen

Johan Fabritius

Johan Fabritius