Palautelaitteilla massoittain palautetta

Palautelaitteilla saadaan usein paljon palautetta fyysisestä kohtaamispisteestä asiakkaan kanssa. Hyvin sijoiteltu telineessä oleva palautelaite antaa kaikille mahdollisuuden helposti antaa palautetta. Palautteenkeruuseen suunnitellut tablet-laitteet ovat usein kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen tapa palautteen keräämiseen.

Kätevä kokonaispalvelu asiakaskokemuksen mittaamiseen

Roidu tarjoaa palautelaitteet asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Telinemalleja on saatavilla lattia-, pöytä- ja seinämalli. Palautelaite brändätään asiakkaan visuaalisen ulkoilmeen mukaisesti. Palautetablettia voidaan käyttää myös kädessä pitäen ilman telinettä.

Roidun kokonaispalvelu sisältää

 • Näyttävän ja käyttäjäystävällisen kyselyn, johon on helppo ja mukava vastata palautelaitteella.
 • Tabletin datayhteyksineen sekä tukevan, asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti brändätyn palautelaitetelineen.
 • Monipuolisen, reaaliaikaisen online-raportointityökalun sekä sähköpostiraportoinnin, jotka näyttävät käyttäjäkohtaisesti olennaisen tiedon selkeinä kuvaajina ja mittareina.
 • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja ystävällisen tukipalvelun puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin 8.30-17.
 • Palautelaitteiden ylläpidon, huollon ja takuun: Huolehdimme, että palautelaitteet ja -järjestelmä ovat toiminnassa. Jos laite rikkoutuu, korjaamme tai vaihdamme sen ilman lisäkustannuksia.

Roidun toimittamat palautelaitteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Kyselyt palautelaitteisiin toteutetaan visuaalisiksi ja helpoksi ja intuitiiviseksi vastaajalle. Roidun käyttäjäystävällisen järjestelmän avulla henkilökunnalle palautelaitteiden käytöstä saadaan helppoa ja vaivatonta. Asiakas voi halutessaan hyödyntää omia tabletteja kyselykäytössä.

Kaikki vastaukset tallentuvat Roidu-raportointiin reaaliaikaisesti ja ovat nähtävissä kaikissa raportointiin määritellyillä raporteilla heti kun vastaus on annettu. Tarvittaessa vastaukseen voi liittää hälytyksen, jos esimerkiksi huomataan poikkeus asiakaskokemuksessa. Reagoimalla heti voidaan onnistua kääntämään asiakkaan huono kokemus positiiviseksi.

Tablet-telineiden vuokraus

Vuokrapalvelu sisältää tabletin jatkuvalla mobiilidatayhteydellä, telineen sekä laitehallintajärjestelmän.Tablet-telineiden vuokrahinta riippuu laitteiden määrästä ja vuokra-ajan pituudesta.

Roidun tablet-telineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
MyRoidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

 • Asiakaskokemusratkaisut
 • 050 545 9598
 • Varaa aika

Lauri Viitanen

 • Nykyiset asiakkaat
 • 050 342 3536
 • Varaa aika