MyRoidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Roidun palautejärjestelmä mahdollistaa monikanavaisen, jatkuvan asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen ja kokemustiedolla johtamisen. Laadi asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyt helposti itse ja seuraa tuloksia reaaliaikaisesti kattavassa MyRoidu-palvelussa.

MyRoidu kysely- ja raportointipalvelu tarjoaa kaiken tarvittavan – ja vähän ylimääräistäkin

MyRoidu -järjestelmä tekee asiakas- ja henkilöstökyselyiden tekemisen yksinkertaiseksi ja käyttäjäystävälliseksi. MyRoidulla tehdyt kyselyt ovat viimeisteltyjä ja vastaajalle miellyttäviä. Kyselyt toteutetaan aina asiakkaan ulkoilmeen mukaiseksi ja niihin voidaan lisätä myös liikkuvaa kuvaa. Kyselyt toimivat kaikissa palautekanavissa. Jos käytössä on palautelaitteita, Roidun palvelu mahdollistaa myös palautelaitteiden hallinnan ja kyselyn julkaisun laitteille etäältä. Myroidu-järjestelmä sisältää kattavan kirjon ominaisuuksia, joilla asiakaskokemustiedon analysointi ja hyödyntäminen tehdään mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

 • Lähetä kyselyt tekstiviestitse ja sähköpostitse tai julkaise verkkosivuilla, sovelluksissa tai palautelaitteilla
 • Tulokset näkyvät reaaliaikaisesti ja avainluvut ovat suoraan nähtävissä selkeinä kuvaajina ja mittareina.
 • Suodata ja vertaile tuloksia monipuolisesti parilla hiiren klikkauksella esimerkiksi toimipisteittäin, ajanjaksoittain tai muilla halutuilla rajauksilla
 • Koosta indeksejä ja tarkastele helposti esimerkiksi asiakaskokemuksen ja henkilöstökokemuksen korrelaatiota.
 • Tekoälyä hyödyntävä avoimen palautteen analyysi.
 • Tulokset ja mittarit voi myös julkaista helposti organisaation tietoon esimerkiksi intranetiin tai julkiseksi yrityksen verkkosivuille.
 • Raportit saa palvelusta ladattua PDF-, Excel- ja Powerpoint-tiedostoina halutuilta aikaväleiltä, toimipisteiltä tai palveluilta.
 • Automaattiset sähköpostiraportit halutuista tiedoista valituin määräajoin suoraan sähköpostiin.
 • Luo automaattiset hälytykset halutunlaisista vastauksista.
 • Monipuoliset palautteen käsittelyn toiminnot.

Roidun järjestelmä on hyvällä tavalla räätälöitävissä. Ratkaisumme on helppo istuttaa osaksi asiakastiedolla johtamisen kokonaisratkaisuasi.

MyRoidu-raportointipalvelu

Helppokäyttöinen raportointi

Selkeät kuvaajat, joiden esittämää dataa voi vaivattomasti suodattaa haluamillaan parametreillä, mm. ajanjaksoittain tai toimipisteittäin.

Asiakaskokemus­tiedon vertailtavuus

Kerättyä dataa voidaan vertailla helposti toimipisteittäin, osastoittain tai muiden haluttujen yksiköiden välillä.

Tulosten julkaisu

Kerätystä datasta saa luotua myös automaattisesti päivittyvän julkisen raportin infonäytölle tai verkkosivuille julkaistavaksi.

Automaattiset hälytykset ja tiketöinti

Määritellyistä vastauksista voi luoda automaattisia hälytyksiä, jotka voi myös tiketöidä käsittelyn seurantaa varten.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

 • Asiakaskokemusratkaisut
 • 050 545 9598
 • Varaa aika

Lauri Viitanen

 • Nykyiset asiakkaat
 • 050 342 3536
 • Varaa aika