Myynnin kehittäminen

Roidun tarjoama myynnin arviointityökalu on tietolähde myynnin laadun seurantaan, arviointiin ja kehittämiseen. Sen avulla tehostetaan myyntiä, taklataan haasteita havaitsemalla myyjäkohtaiset kehityskohteet, lisätään asiakastyytyväisyyttä sekä autetaan myyntitiimiä onnistumaan.

Myynnin kehittäminen

Onnistuneita kauppoja ja parempaa asiakaspalvelua reaaliaikaisella tiedolla

Myynnin arviointityökalu tuo asiakkaiden äänen osaksi myynnin ja tarjottujen ratkaisujen kehittämistä. Seuranta antaa realistisen ja yhtäläisen käsityksen myynnin haasteista, toiminnasta ja sujuvuudesta. Arviointityökalu tarjoaa myös mahdollisuuden korjata suuntaa kyseisen asiakkaan kanssa ja viedä kauppa onnistuneesti maaliin.

Toteutus tapahtuu kahdessa vaiheessa: myyjä täyttää myyntikäyntinsä päätteeksi itsearvion tapaamisesta ja lisää loppuun asiakkaan puhelinnumeron, mikä lähettää kyselyn automaattisesti asiakkaalle vastattavaksi. Itsearvion tarkoituksena on paitsi kehittää myyjän omia myyntitaitoja ja oppia arvioimaan realistisesti suoriutumistaan, myös kertoa myyjän asiantuntemuksesta ja valmistautumisesta myynnin johdolle. Asiakas taas saa mahdollisuuden kertoa kokemuksestaan sekä sen, vastaako tarjottu ratkaisu odotuksia.

Samaa ratkaisua voidaan käyttää myös esimerkiksi arvioimaan asiakaskäyntejä tai projektipalavereiden onnistumista. Esimerkiksi Pirkanmaan TE-toimisto on ottanut ratkaisumme käyttöönsä arvioimaan asiantuntijoidensa kohtaamista yhteistyöyritysten kanssa. Roidun ratkaisu on helppo muokata ja istuttaa osaksi asiakkaan toimintaprosessia.

Roidun kokonaispalvelu sisältää:

 • Näyttävät ja käyttäjäystävälliset kyselyt, joka voidaan brändätä asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti.
 • Kyselyn mittaristotyöskentelyn, jolla varmistetaan asiakkaan tarpeisiin soveltuva toteutus ja palvelun istuttaminen osaksi asiakkaan toimintaprosessia
 • Monipuolisen, reaaliaikaisen online-raportointipalvelun sekä sähköpostiraportoinnit, jotka näyttävät käyttäjäkohtaisesti olennaisen tiedon selkeinä kuvaajina ja mittareina.
 • Tarvittavat integraatiot asiakkaan omiin järjestelmiin kyselyiden lähettämiseksi tai tulosdatan viemiseksi osaksi muita järjestelmiä.
 • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja ystävällisen tukipalvelun puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin 8.30-17.

Roidun ratkaisut myyntikäyntien seurantaan

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

 • Asiakaskokemusratkaisut
 • 050 545 9598
 • Varaa aika

Lauri Viitanen

 • Nykyiset asiakkaat
 • 050 342 3536
 • Varaa aika