Avoimen palautteen analyysi ja tekoäly

  1. Luokittele vapaata tekstipalautetta
  2. Analysoi vastaukset monipuolisesti
  3. Reagoi palautteeseen oikeaan aikaan

Tekoälyä hyödyntävä tekstianalyysi tarjoaa edistyksekkään tavan analysoida automaattisesti suuria määriä avointa palautetta

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta, ja pystytkö tunnistamaan oleellisia asioita ja relevanttia tietoa, trendejä ja ilmiöitä helposti suuresta datamassasta?

Roidun järjestelmä ja tekoälyä hyödyntävä avoimen palautteen analyysi koostaa automaattisesti avainsanalistat. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein.

Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee?

Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi. Tuloksena valmiit analyysit ja visuaaliset raportit. Tieto voidaan viedä yhdistettäväksi muihin liiketoiminnan mittareihin BI-integraation avulla.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

mittaus-ikoni
MyRoidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

  • Asiakaskokemusratkaisut
  • 050 545 9598
  • Varaa aika

Lauri Viitanen

  • Nykyiset asiakkaat
  • 050 342 3536
  • Varaa aika