Upotettavat kyselyt ja QR-koodit – tehoa digitaalisen asiakaspolun kehitystyöhön

Vie verkkopalvelusi, mobiiliapplikaatiosi tai vaikkapa printtimateriaalisi uudelle tasolle hyödyntämällä asiakas- tai työntekijätyytyväisyysmittauksessasi Roidun upotettavia kyselyitä sekä käteviä QR-koodeja – lue lisää ja ota yhteyttä!

Upotettavat kyselyt ja QR-koodit avainasemassa digitaalisen asiakaspolun kehittämisessä

Fyysisten palauttelaitteiden sekä sähköposti- ja tekstiviestikyselyiden lisäksi kokonaisvaltaisen asiakas- ja työtyytyväisyysmittauksen täydentävät upotettavat kyselyt sekä QR-koodit, joita hyödynnät kätevästi niin verkkosivuilla, ulkoisissa applikaatioissa kuin markkinointimateriaaleissakin.

Mittaa asiakas- ja työntekijäkokemusta tehokkaasti eri kosketuspisteissä

Jatkuvasti auki olevat verkkosivukyselyt

Pyydä yleistä palautetta hyödyntämällä hymynaamoja, arvosana-asteikkoja tai avointa tekstikenttää.

Lue lisää

Sähköpostikysely asiakkaan puhelimella

Upotettavat kyselyt verkkosivuille ja ulkoisiin sovelluksiin

Tuki käyttäjäkokemusta syvemmin upottamalla kyselysi mihin tahansa verkkopalvelussasi tai ulkoisissa sovelluksissasi.

Lue lisää

QR-koodit muihin markkinointimateriaaleihin

Hyödynnä näppäriä ja erittäin monikäyttöisiä QR-koodeja esimerkiksi esitteissäsi tai pakkausmateriaaleissasi.

Lue lisää

Verkkosivukyselyt – kerää yleinen palaute tehokkaasti talteen

Verkkosivustojen ja -kauppojen rooli asiakkaan matkalla kasvaa jatkuvasti, ja siksi onkin tärkeää mitata asiakkaan digitaalista asiointikokemusta systemaattisesti verkkopalvelun eri kosketuspisteissä. Matka alkaa jatkuvasti auki olevista verkkosivukyselyistä, joiden avulla kävijä voi antaa esimerkiksi yleistä palautetta avoimen tekstikentän kyselyä hyödyntämällä, tai jakamalla kokemuksensa saamastaan palvelusta nopeasti hymynaamojen tai arvosana-asteikon avulla.

Syvempää tietoa käyttäjäkokemuksesta upotettavilla kyselyillä

Päästäksesi syvemmälle digitaalisen asiakaskokemuksen kokonaisonnistumiseen, voit tuoda verkkopalveluusi myös kattavampia, tarpeeseesi kustomoituja upotettavia kyselyitä: kokonaiskäyttökokemuksen selvittääksesi voit kysyä käyttäjältä lisätietoa esimerkiksi siitä, miten saavutettavia tarjoamasi palvelut olivat, kuinka helppo ostokokemus kokonaisuudessaan oli tai mitä lisätietoa käyttäjä olisi tuotteesta tai palvelusta tarvinnut päätöksenteon tueksi. Kyselyt voidaan upottaa esimerkiksi tietyille alasivuille, kuten kiitos- tai tuotesivuille ja voit myös hyödyntää upotuksia mm. chat-palvelun yhteydessä.

Hyödynnä mittauskokonaisuudessasi myös ulkoisia sovelluksia

Ulkoisia sovelluksia ei kannata mittauskokonaisuutta suunniteltaessa unohtaa: Roidun kyselyt onkin mahdollista upottaa helposti myös esimerkiksi mobiiliapplikaatioihin tai intranetiin.

Upottamalla kyselyn mobiiliapplikaatioosi keräät reaaliaikaista dataa esimerkiksi siitä, miten hyvin sovelluksesi käyttäjän mielestä toimii ja mitä siinä pitäisi hänen mielestään kehittää. Teveydenhuollon toimijoille upotettavat kyselyt avaavat lisäksi mahdollisuuden hyödyntää niitä näppärästi esimerkiksi potilastietojärjestelmissä tai erilaisissa etävastaanottosovelluksissa.

Erityisesti työntekijäkokemusta mitattaessa tehostat prosessia hyödyntämällä usein jo päivittäisessä käytössä olevia järjestelmiä: upottamalla kyselyn esimerkiksi intranetiin tai muuhun HR-järjestelmään, on kyselyihin vastaaminen helppoa ja nopeaa tuttujen työkalujen ansiosta.

Markkinointimateriaaleihin lisätehoa QR-koodien avulla

Saat helposti lisätehoa esitteisiin, messumateriaaleihin tai vaikkapa asiakkaalle toimitettaviin fyysisiin tarjouksiin lisäämällä niihin erittäin monikäyttöisen QR-koodin: sen avulla voit helposti pyytää palautetta esimerkiksi tapahtumasi onnistumisesta, myyjän asiantuntijuudesta tai tyytyväisyydestä toimitettuun palveluun.

Yhdistä kerätty data liiketoimintasi mittareihin sidottuun kokonaisraporttiin

Eri lähteistä kerätty data siirtyy kokonaisuudessaan realiaikaisesti markkinoiden kattavimpaan Roidu-raportointipalveluun, josta se on hyödynnettävissäsi välittömästi. Helppokäyttöinen käyttöliittymä yhdistettynä visuaalisiin, tarpeesi mukaan rakennettuihin dashboardeihin mahdollistaa sinulle erinomaisen läpinäkyvyyden asiakas- ja työntekijätyytyväisyytesi kokonaistilaan. Kokemusdataa voidaan lisäksi rikastaa viemällä se avoimen rajapinnan avulla osaksi organisaatiosi muita järjestelmiä, kuten esimerkiksi BI-työkaluja.

Tampereen brändin mukainen palautelaite
Sosiaali- ja terveyspalveluissamme palautetta voi antaa fyysisten palautelaitteiden lisäksi QR-koodin kautta tai suoraan verkossa. Tämän vuoden aikana suun terveydenhuollossa on aloitettu palautteen kerääminen mobiilipalautteena, jolloin kysely lähtee asiakkaalle tekstiviestinä. Monikanavaisuus mahdollistaa palautteen antamisen myös palvelussa käynnin jälkeen sekä silloin, kun asiakas ei ole yrityksestään huolimatta vielä päässyt palveluun.
Timo Tuurala, suunnittelupäällikkö
Tampereen kaupunki

Miksi Roidu?

ipad-ikoni

Asiakas- ja työntekijätyytyväisyysmittauksen luottokumppani

Jo yli 400 toimijaa eri aloilta luottaa Roidun ammattitaitoon: mittauskokonaisuuttamme hyödynnetään kattavasti niin kaupan, logistiikan kuin teollisuudenkin aloilla, ja sen lisäksi olemme myös markkinajohtaja julkisella sektorilla – jo yli 200 kuntaa ja kaupunkia hyödyntää palveluitamme eri puolilla Suomea.

mittaus-ikoni

Kattava ja käyttäjäystävällinen kokonaisratkaisu

Ratkaisumme mahdollistaa tehokkaan ja kokonaisvaltaisen mittausympäristön rakentamisen, jossa avainasemassa on reaaliaikainen, laadukas data sekä helppo ja visuaalinen käyttöliittymä. Kerättyä tietoa on vaivatonta hyödyntää niin asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden kehittämisessä kuin liiketoiminnan tiedolla johtamisen kokonaisuudessakin.

käsi-ikoni

Suomalainen huippuosaaminen apunasi

Asiantuntijamme auttavat valjastamaan tehokkaat työkalumme juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Palvelumme ansiosta voit olla varma siitä, että kaikki toimii aina käyttöönotosta kerätyn datan tehokkaaseen hyödyntämiseen.


Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää