Ura Roidulla

Roidu Oy on asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen asiantuntijayritys, jonka ratkaisujen tuottaman datan avulla voidaan ymmärtää ja kehittää asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä kokonaisvaltaisesti. Toimitamme kyselyt, palautelaitteet ja raportoinnin asiakkaillemme avaimet käteen -palveluna. Autamme myös kyselyiden ja mittaristojen suunnittelussa sekä saadun tiedon hyödyntämisessä asiakkaan liiketoiminnassa.

Roidu on ripeästi kasvava ohjelmistoyritys, jolla on vankka asema asiakaskokemuksen mittaamisessa Suomessa. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä hyvinvoivaan henkilöstöön. Työskentelemme viihtyisässä toimitilassa aivan Tampereen keskustassa. Pyrimme avoimeen ja lämminhenkiseen työilmapiiriin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa työhönsä.

Tutustu roidulaisiin. Tule osaksi värikästä porukkaamme!

”Kaikki työkaverit on mukavia, avuliaita ja taitavia työssään ja meillä on hyvä yhteishenki, ilo olla osa sitä.”

Avoimet työpaikat

Ratkaisumyyjä

Etsitkö työpaikkaa jossa on hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki? eikä maanantaisin ketuta tulla töihin. Hienoa, olet löytänyt etsimäsi, sillä meillä on paikka auki RATKAISUMYYJÄLLE.

Tutustu Roidu-tiimiin

Kiinnostaako ura Roidulla, mutta sopivaa paikkaa ei ole auki? Voit myös aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen jobs@roidu.com