Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Asiani koskee laskutusta.


Avoimet työpaikat

Roidu Oy on asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen asiantuntijayritys, jonka ratkaisujen tuottaman datan avulla voidaan ymmärtää ja kehittää asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä kokonaisvaltaisesti. Toimitamme kyselyt, palautelaitteet ja raportoinnin asiakkaillemme avaimet käteen -palveluna. Autamme myös kyselyiden ja mittaristojen suunnittelussa sekä saadun tiedon hyödyntämisessä asiakkaan liiketoiminnassa.

Roidu on ripeästi kasvava ohjelmistoyritys, jolla on vankka asema asiakaskokemuksen mittaamisessa Suomessa. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, jatkuvaan tuotekehitykseen sekä hyvinvoivaan henkilöstöön. Työskentelemme viihtyisässä toimitilassa aivan Tampereen keskustassa. Pyrimme avoimeen ja lämminhenkiseen työilmapiiriin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa työhönsä.

Tule osaksi värikästä porukkaamme!

Avoimet työpaikat:

 

Ratkaisumyyjä

Software developer

Kiinnostaako ura Roidulla, mutta sopivaa paikkaa ei ole auki? Voit myös aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen jobs@roidu.com.