Ura Roidulla

Me pyrimme Roidulla avoimeen ja lämminhenkiseen työilmapiiriin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa työhönsä. Autamme toisiamme, viihdymme toistemme seurassa ja välitämme aidosti toisistamme. Jokainen saa olla oma itsensä eikä ongelmien kanssa tarvitse jäädä yksin.

Ura Roidulla

Roidu Oy on asiakas- ja työntekijäkokemuksen mittaamisen asiantuntijayritys, jonka ratkaisujen tuottaman datan avulla voidaan ymmärtää ja kehittää organisaatioiden toimintaa. Autamme asiakkaittamme kyselyiden ja mittaristojen suunnittelussa, ohjelmiston käyttöönotossa sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen tiedolla johtamisessa. Tuotekehityksemme keskittyy Roidu-ohjelmistomme jatkuvaan kehittämiseen. Toimimme ketterästi asiakkaitamme kuunnellen.

Työskentelemme viihtyisässä toimitilassa aivan Tampereen keskustassa mutta meillä on mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Tarjoamme myös henkilöstöetuja – esimerkiksi lounasetu ja liikunta- ja kulttuurietu. Uskomme osallistavaan kulttuuriin jossa jokainen pääsee vaikuttamaan työyhteisön kehittymiseen. Luotamme työntekijöihimme jonka vuoksi meillä on myös vapautta sopivassa suhteessa. Roidulla saa myös luovuttaa verta työajalla.

veripalvelun työpaikkasertifikaatti

Avoimet työpaikat

Osaksi Roidun tiimiä

Kiinnostaako ura Roidulla, mutta sopivaa paikkaa ei ole auki? Voit myös aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen jobs@roidu.com