Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.

Kätevä kokonaispalvelu asiakaskokemuksen mittaamiseen

Touchless palautelaite on erinomainen tapa kerätä palaute paikassa, joissa vaaditaan erityistä hygieniaa. Kun laitteeseen ei tarvitse koskea, on palautteen antaminen turvallista kaikissa ympäristöissä ja olosuhteissa.  

Roidu tarjoaa palautelaitteet asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Telinemalleja on saatavilla lattia- ja seinämalli. Laitteen näyttöpaneeli ja kysely brändätään asiakkaan visuaalisen ohjeistuksen mukaisesti samoin kuin tablet-palautelaitekin.

Roidun kokonaispalvelu sisältää

  • Näyttävän ja käyttäjäystävällisen kyselyn, johon on helppo ja mukava vastata kosketusvapaalla palautelaitteella.
  • Touchless palautelaitteet datayhteyksineen. Laitteet brändätään asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti.
  • Monipuolisen, reaaliaikaisen online-raportointityökalun sekä sähköpostiraportoinnin, jotka näyttävät käyttäjäkohtaisesti olennaisen tiedon selkeinä kuvaajina ja mittareina.
  • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön ja ystävällisen tukipalvelun puhelimitse ja sähköpostitse arkipäivisin 8.30-17.
  • Palautelaitteiden ylläpidon, huollon ja takuun: Huolehdimme, että palautelaitteet ja -järjestelmä ovat toiminnassa. Jos laite rikkoutuu, korjaamme tai vaihdamme sen ilman lisäkustannuksia.

Kaikki vastaukset tallentuvat Roidu-raportointiin reaaliaikaisesti ja ovat nähtävissä kaikissa raportointiin määritellyillä raporteilla heti kun vastaus on annettu. Tarvittaessa vastaukseen voi liittää hälytyksen, jos esimerkiksi huomataan poikkeus asiakaskokemuksessa. Reagoimalla heti voidaan onnistua kääntämään asiakkaan huono kokemus positiiviseksi.

Hyväksy statistics, marketing katsoaksesi videon.

Touchless palautelaitteen hyödyt

Hygieenistä palautetta

Asiakaskokemusta voi mitata hygieenisesti palautelaitetta koskematta.

Tehokkaat toimenpiteet

Data paljastaa, kuinka kehittää toimintaa tehokkaimmin.

Välitön reagointi

Ongelmiin voidaan reagoida välittömästi reaaliaikaisen palautteen ja automaattisten hälytysten avulla.

Automaattiset hälytykset

Varmista asiakastyytyväisyys automaattisilla hälytyksillä negatiiviseen palautteeseen.

Räätälöinti

Palautelaite ja kysely räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja brändin mukaisesti.

Tarkempaa tietoa

Gartnerin raportin mukaan asiakaskokemuksen yhteydessä kerätty palaute on 40% tarkempaa kuin jälkikäteen kerätty.

Reaaliaikainen data

Online-raportointipalvelussa vastauksia voidaan tarkastella reaaliaikaisesti monipuolisilla suodatuksilla.

Valmiit raportit

Saat säännöllisesti valmiin, selkeän raportin suoraan sähköpostiisi.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
Roidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

lomake-ikoni
Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Kyselyt voi lähettää vastattavaksi myös sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit ajastaa sopivan lähetysajankohdan tai tehdä lähetyksen jonkin tapahtuman jälkeen. Kyselyn voi myös upottaa verkkosivulle. Kyselyiden tulosten näyttäminen on mahdollista reaaliajassa nettisivuilla. Roidun rajapinnan avulla voit myös hakea tuloksia mukaan lähetykseen. Tekstiviestit lähtevät koneellisesti joten niitä on helppo lähettää paljon.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

Lauri Viitanen