Sähköposti- ja tekstiviestikyselyt

Palautekysely voidaan lähettää asiakkaalle vastattavaksi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysely voidaan laukaista myös automaattisesti lähtemään asiakkaalle sen jälkeen kun hän on käynyt esimerkiksi palvelussa, tapaamisessa tai vastaanotolla.

Asiakkaan tavoittaminen heti asioinnin jälkeen

Asiakas käyttää palvelua. Palvelun jälkeen halutaan kysyä välittömästi minkälainen kokemus asiakkaalle jäi. Tutkimusten mukaan ihminen muistaa kohtaamisen vain hyvin lyhyen aikaa oikein, joten asiakkaan tavoittaminen oikea-aikaisesti on erityisen tärkeää. Usein kyselyiden lähetykset automatisoidaan integraation avulla siten, että kysely lähtee asiakkaalle esimerkiksi palvelutapahtuman jälkeen automaattisesti. Roidu tarjoaa kyselyn lähettämiseen rajapinnan, jonka avulla automaattinen kyselyn lähetys saadaan toteutettua ulkoisen järjestelmästä saadun tiedon perusteella.

Kaikki vastaukset tallentuvat Roidu-raportointiin reaaliaikaisesti ja ovat nähtävissä kaikissa raportointiin määritellyillä raporteilla heti kun vastaus on annettu. Tarvittaessa vastaukseen voi liittää hälytyksen, jos esimerkiksi huomataan poikkeus asiakaskokemuksessa. Reagoimalla heti voidaan onnistua kääntämään asiakkaan huono kokemus positiiviseksi.

Roidun järjestelmä on helposti yhdistettävissä rajapinnan avulla ulkoisiin järjestelmiin kyselyiden automaattisen lähettämisen toteuttamiseksi. Ratkaisumme on helppo istuttaa osaksi tiedolla johtamisen kokonaisratkaisuasi.

Näillä keinoilla mittaat asiakastyytyväisyyttä luotettavasti ja kattavasti

lomake-ikoni
Avoimen palautteen analyysi

Tiedätkö, mistä asiakkaasi antavat palautetta? Tekstipalautteesta kootaan automaattisesti avainsanalista. Avainsanapilvellä esitetään helposti hahmotettavassa muodossa mitkä aiheet tai sanat toistuvat palautteessa usein. Tiedätkö, millaisen asenteen avoin palaute ilmaisee? Tekoäly luokittelee vapaan tekstipalautteen automaattisesti positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi.
Lue lisää

mittaus-ikoni
MyRoidu – Paras kysely- ja raportointijärjestelmä

Kokemusdataa voidaan rikastaa viemällä se osaksi organisaation omia mittaristoja tai järjestelmiä (esim. BI-työkalut). Kun asiakas- tai henkilöstökyselyn data yhdistetään rajapinnan kautta muihin tietolähteisiin, voidaan vertailla esimerkiksi asiakaskokemuksen, myynnin hit raten tai asiakasmäärien yhteyttä. Olemme myös toteuttaneet asiakkaillemme integraatioita, jotka yhdistävät CRM-järjestelmän ja kyselyn lähettämisen. Tämä mahdollistaa sen, että kysely triggeröityy valituista kohtaamispisteistä automaattisesti ja lähtee asiakkaalle vastattavaksi.
Lue lisää

ipad-ikoni
Palautelaitteilla massoittain palautetta

Roidun palautelaitteilla saat arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä, liiketoiminnan kehityskohteista ja nopeaa reagointia vaativista ongelmista. Kyselyt tyylitellään brändi-ilmeesi mukaisesti, jolloin ne näyttäytyvät raikkaina ja houkuttelevina. Visuaaliset ja käyttäjäystävälliset kyselyt erottuvat ja keräävät paljon vastauksia. Toimitamme myös palautelaitteet edustavasti brändättynä.
Lue lisää

käsi-ikoni
Palautelaite, jota ei tarvitse koskea

Touchless Feedback on palautelaite, jonka avulla asiakkaat voivat kertoa kokemuksestaan palautelaitteeseen koskematta. Palautelaitteen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Näin mahdollistetaan asiakaskokemuksen mittaaminen hygieenisesti ilman kosketusta missä tahansa ympäristössä.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Voit olla yhteydessä suoraan myyntitiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voit kertoa tarpeistasi tarkemmin oheisella lomakkeella.

Arttu Viitanen

  • Asiakaskokemusratkaisut
  • 050 545 9598
  • Varaa aika

Lauri Viitanen

  • Nykyiset asiakkaat
  • 050 342 3536
  • Varaa aika