Uusasiakashankinta palautelaitteilla

Tulikivi keräsi uusia asiakkaita Roidun tablettilaitteilla

Palautelaitteita voidaan käyttää potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen keräämiseen, mutta niitä voidaan hyödyntää myös muilla tavoin yrityksen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tukena.

Roidun palautelaitteita hyödynnetään asiakaskokemuksen mittaamisen ohella myös liidien keräämiseen. Itse asiassa uusasiakashankinta palautelaitteilla on erittäin yksinkertaista ja kätevää ja tekee vastaamisen myös potentiaaliselle asiakkaalle mukavaksi. Palautelaitteita voidaan käyttää potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen keräämiseen, mutta niitä voidaan hyödyntää myös muilla tavoin yrityksen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tukena.

Palautelaite kerää liidejä itsenäisesti messuilla, muissa tapahtumissa ja myymälöissä, mikä vapauttaa myyjät myyntityöhön. Liikuntakeskusketju Fressi korvasi mm. ostoskeskuksissa käyttämänsä vanhanaikaiset paperilappuset Roidun palautelaitteilla. Uudet liidit tulevat nyt suoraan heidän CRM-järjestelmäänsä ja ensimmäisen kuukauden aikana muutama palautelaite keräsi jopa 500 uutta liidiä myynnin tavoiteltavaksi.

Kyselyn hyödynnettävyys tiedonkeruussa

Palautelaite voi kerätä yhteystietojen lisäksi myös tietoa potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä, toiveista ja ostohalukkuudesta. Tätä tietoa voidaan käyttää niin myyntityön, markkinoinnin kuin myös tuotekehityksen tukena. Takkavalmistaja Tulikivi käyttää palautelaitteita messuilla paitsi potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen keräämiseen kuin myös kysymään, mistä malleista nämä eniten pitävät. Talovalmistaja Kastelli taas kysyy vastaajalta yhteystietojen ohella onko tällä jo tontti hankittuna. Näin potentiaalisimmat asiakkaat voidaan vaivattomasti lajitella kerätyn tiedon perusteella myyjiä varten kontaktoitavaksi.

Osana julkaistavaa kyselyä voidaan myös toteuttaa asiakkaan haluama peli tai arvonta. Pelillinen ratkaisu houkuttelee potentiaalisia asiakkaita vastaamaan innokkaammin. Roidun järjestelmä suorittaa arvonnan automaattisesti ja sitä varten on erilaisia voittologiikoita, minkä mukaan palkinnot jaetaan. Erilaisia pelivaihtoehtojakin riittää: Slots, Cards ja Onnenpyörä. Niin kysely, palautelaite kuin pelikin voidaan brändätä asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti, mikä vahvistaa yrityksen brändiä modernina ja kiinnostavana toimijana. 

Palautelaitteiden monikäyttöisyys

Palautelaite on monikäyttöinen myös messujen ja tapahtumien ulkopuolella. Sitä voi käyttää myymälässä tai showroomissa samalla kyselyllä tai siihen voidaan vaivattomasti vaihtaa uusi kysely. Lisäksi palautelaitteita voi käyttää vaikkapa oman henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseen. Ratkaisu on kustannustehokas, sillä samaa kyselyä voidaan käyttää uudestaan useissa eri tapahtumissa ja kyselyiden muokkaaminen tai vaihtaminen ole nopeaa ja edullista.

Jos osallistut usein messuille tai muihin tapahtumiin, palautelaite on ehdottomasti kätevin keino kerätä talteen messukontaktit, potentiaalisten asiakkaiden yhteystiedot ja tarjouspyynnöt. Roidun ratkaisua voidaan hyödyntää monin eri keinoin myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tukena ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin messujen ja tapahtumien ulkopuolella. Uusasiakashankinta palautelaitteilla on kätevää, helppoa ja viihdyttävää. Tutustu liidinkeräyspalveluumme ja pyydä tarjous.