Uusasiakashankinta palautelaitteilla

Roidun palautelaite

Palautelaitteita voidaan käyttää potentiaalisten asiakkaiden yhteystietojen keräämiseen. Palautelaitteen avulla voidaan kerätä liidejä itsenäisesti messuilla, muissa tapahtumissa ja myymälöissä. Yhteystietojen kysymisen lisäksi voidaan hankkia tietoa potentiaalisten asiakkaiden mieltymyksistä, toiveista ja ostohalukkuudesta.

Palautelaitteiden monikäyttöisyys

Roidun palautelaitteita hyödynnetään asiakaskokemuksen mittaamisen ohella myös liidien keräämiseen. Uusasiakashankinta palautelaitteilla on erittäin kätevää ja tekee vastaamisen myös potentiaaliselle asiakkaalle mukavaksi. Palautelaite on monikäyttöinen myös messujen ja tapahtumien ulkopuolella. Sitä voi käyttää myymälässä tai showroomissa samalla kyselyllä tai siihen voidaan vaivattomasti vaihtaa uusi kysely. Ratkaisu on kustannustehokas, sillä samaa kyselyä ja laitetta voidaan käyttää uudestaan useissa eri tapahtumissa.

Jos osallistut usein messuille tai muihin tapahtumiin, palautelaite on keino kerätä talteen messukontaktit, potentiaalisten asiakkaiden yhteystiedot ja tarjouspyynnöt. Tutustu liidinkeräyspalveluumme ja pyydä tarjous.