Onnistunut työhyvinvoinnin mittaaminen alkaa siitä, että henkilöstö voi antaa anonyymia palautetta mahdollisimman vaivattomasti ja luottaa siihen, että kerätyllä tiedolla on painoarvoa toiminnan kehittämisessä. Roidun asiantuntijat auttavat oikeanlaisen työhyvinvointikyselyn ja mittariston suunnittelussa, millä varmistetaan, että palautetta voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.
Palautteen kerääminen on kuitenkin vain ensimmäinen askel. Se, kuinka henkilöstöpalaute muutetaan työhyvinvoinniksi, on avainasemassa. Jatkuva työhyvinvoinnin mittaaminen mahdollistaa tavoitteiden määrittelemisen, muutosten seuraamisen ja tulosten mittaamisen halki koko organisaation. Näin autat koko henkilöstöä saavuttamaan todellisen potentiaalinsa.
Olennaista on ottaa henkilöstökokemustieto osaksi liiketoiminnan kehittämistä ja päätöksentekoa sekä sitouttaa koko henkilökunta kehittämään työyhteisön hyvinvointia omilla vastuualueillaan. Vain näin työhyvinvoinnin mittaamisella saavutetaan kaikki hyödyt. Roidun raportointipalvelu auttaa tiedon hyödyntämisessä tarjoamalla organisaation jokaiselle tasolle käyttäjäkohtaiset raportointinäkymät ja raportit tiedontarpeen mukaan.