Hygieenistä palautetta Touchless Feedback -palautelaitteella

Finavian vessassa palautetta kysytään Roidun Touchless feedback palautelaitteella

Tutkimus toisensa jälkeen kertoo karua totuutta siitä, että ihmiset pesevät käsiään vessassa käynnin jälkeen paljon harvemmin kuin väittävät ja aivan liian harvoin kuin olisi tarpeellista. Vain joka kolmas miehistä ja kaksi kolmannesta naisista pesee kätensä vessasta lähtiessään. Sillä on valtava vaikutus bakteereiden leviämiseen, sillä kunnollinen käsienpesu vedellä ja saippualla vähentää bakteerien määrän käsissä 8 prosenttiin alkuperäisestä määrästä. Erityisesti näin flunssakausina ja potentiaalisen vaarallisen pandemian uhatessa väestöä olisi erityisen tärkeää vähentää tartunnan riskiä merkittävästi niinkin yksinkertaisella, mutta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla kuin käsienpesulla. Voi toki kokeilla vältellä koronavirusta jättämällä Corona-oluensa juomatta, mutta jospa silti kokeiltaisiin hitusen enemmän tieteen tukemia keinoja tartuntariskin pienentämiseksi.

Monissa paikoissa, missä hygieenisyyttä eniten tarvittaisiin, kuten julkisissa käymälöissä, sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, halutaan silti kerätä tietoa asiakaskokemuksesta. Jotkut ratkaisevat ongelman puhelimeen lähetettävillä asiakastyytyväisyyskyselyillä, mutta tekstiviestillä kerätty palaute on paitsi kalliimpaa, sitä kertyy vähemmän ja sen tuottama data asiakkaan kokemuksesta on voinut vääristyä ja värittyä matkalla. (Lue lisää siitä, miksi palautelaitteet ovat järkevin valinta asiakaskokemuksen mittaamiseen fyysisen asiakaskohtaamisen yhteydessä.) Ja kaikissa tapauksissa, kuten wc-tiloissa ei ole mahdollista eikä järkevää lähettää kyselyä perään asiakkaalle.

Hygieenistä palautetta

Roidun uusin palautelaiteinnovaatio mahdollistaa hygieenisen palautteen antamisenTouchless Feedback -palautelaitetta ei tarvitse koskettaa palautteen antamiseksi, vaan sen sensorit rekisteröivät palautteen asiakkaan pitäessä kättään valitun vastausvaihtoehdon edessä. Vastausvaihtoehtoja voi olla 2-5 erilaista ja ne voivat olla numeroita tai ikoneita, esimerkiksi hymiöitä. Kysymyssivuja voi olla useita, optimimäärän ollessa 1-3, jotta asiakkaat jaksavat vastata myös jatkokysymyksiin. Palautelaite voidaan brändätä ja myös muotoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hyväksy statistics, marketing katsoaksesi videon.

Finavia, suomalainen lentokenttäoperaattori, käyttää Roidun Touchless Feedback -palautelaitteita vessoissaan. Ne on muotoiltu kerrassaan upeiksi taideteoksiksi ja – mikä tärkeintä – mahdollistavat hygieenisen palautteenannon vessojen siisteydestä. Niissä on lisäksi reaaliaikainen palautejärjestelmä, joka on ohjelmoitu hälyttämään siivooja automaattisesti paikalle, kun negatiivista palautetta on kertynyt tietty määrä.

Roidun palauteratkaisut mahdollistavat asiakaskokemuksen mittaamisen kaikissa tiloissa ja muodoissa ja Touchless Feedback -palautelaitteen myötä on helppoa kerätä myös hygieenistä palautetta paikoissa, joissa sitä eniten tarvitaan. Meiltä löydät juuri sinulle sopivat palauteratkaisut, oli se sitten palautelaitteilla, mobiili- tai sähköpostikyselyillä tai verkkosivuille tai sovellukseen upotetulla palautekyselyillä. Lue lisää asiakaskokemuksen mittaamisen kokonaispalvelustamme.