Jaakko Lehikoinen nimitetty Roidu Oy:n hallitukseen

Hyviä uutisia! Roidu Oy:n yhtiökokous on vahvistanut, että yhtiön hallituksessa aloittaa uutena jäsenenä Jaakko Lehikoinen. Jaakko tuo mukanaan vahvaa osaamista kasvuyrittämisestä, tarjooman kehityksestä sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Jaakko on toinen kansainväliseksi palvelusuunnittelutaloksi kasvaneen Leadin Oy:n perustajistaGofore Oyj osti Leadin Oy:n vuonna 2017. Tällä hetkellä Jaakko toimii myös Scouter Mobility Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä aktiivisena pääomasijoittajana.

“Olen otettu nimityksestäni Roidun hallitukseen ja on hienoa päästä mukaan kehittämään yritystä kannattavan kasvun tiellä. Asiakaskokemuksen mittaaminen ja sen älykäs hyödyntäminen ovat organisaatioille ja yrityksille jatkuvasti merkittävämmässä roolissa, joten Roidun liiketoiminnalla on oivallinen kasvuympäristö. Kasvussa onnistumisen yksi kulmakivistä on toimiva yhteistyö tiimeissä ja niiden välillä. Odotankin innolla vuorovaikutusta hallituksen, johtoryhmän ja koko henkilöstön kanssa!” toteaa Jaakko.

“Roidu jatkaa määrätietoisesti asiakaspohjan laajentamisen ja kannattavan kasvun strategian toteuttamista tänä vuonna. Asiakaskokemuksen mittaamisen asiantuntijana Roidu on markkinajohtaja Suomen julkishallinnon ja terveydenhuollon organisaatioissa ja olemme onnistuneet laajentamaan asiakaspohjaamme tänä vuonna suunnitelmien mukaisesti. Olen todella iloinen, että Jaakko tulee mukaan Roidun tarinaan ja vahvistamaan hallitustamme. Uskon, että saamme hyvällä porukalla hienoja asioita aikaiseksi”, kertoo Roidun hallituksen puheenjohtaja Antti Niinikoski.

Roidu Oy on monikanavaisen asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen asiantuntija, jonka ratkaisujen tuottaman datan avulla asiakaskokemusta voidaan ymmärtää ja kehittää kokonaisvaltaisesti.

Toimitamme kyselyt ja raportoinnin sekä tarvittaessa palautelaitteet avaimet käteen -palveluna. Autamme myös kyselyiden ja mittariston suunnittelussa sekä tiedon hyödyntämisessä asiakkaan liiketoiminnassa.

Lue uudesta Touchless Feedback palautelaitteestamme jolla voit antaa palautteen ilman kosketusta: https://roidu.com/touchless-feedback-palautelaite/