Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Myynti

Teemu Kumpulainen
045 315 9425
Lähetä viesti myyjälle
Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Asiani koskee laskutusta.


finavia, helsinki airport, asiakaskokemuksen mittaaminen, measuring customer experience, asiakaskokemus, customer experience

”Roidun asiantuntemus auttaa meitä keräämään paljon arvokasta asiakaskokemustietoa Helsinki-Vantaan lentoaseman kehittämiseksi.”

Palkittu Helsinki-Vantaan lentoasema luottaa jatkuvaan asiakaskokemustietoon

Finavia, suomalainen lentokenttäoperaattori, kehittää jatkuvasti palveluitaan ja infrastruktuuriaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla, joka on rankattu yhdeksi maailman parhaista lentokentistä ja vuonna 2019 palkittu parhaasta asiakaskokemuksesta.

Finavian Customer Experience Team kerää asiakaskokemusta lentoaseman vierailijoilta Roidun palautelaitteilla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Palautelaitteet sijaitsevat erilaisten lentoaseman toimipisteiden, kuten lähtöselvityksen, turvatarkastuksen ja lähtöporttien lähellä. Näitä lentoaseman avaintoimintoja tarkkaillaan jatkuvasti. Roidun palauteratkaisun ketteryyden ansiosta asiakaskokemuksen johtajat voivat tarvittaessa joustavasti muokata kyselyitä ja sijoittaa palautelaitteita uudelleen, kun tarvitaan pikaista asiakaspalautetta tietyssä paikassa tai vahvistaa uusien konseptien toimivuutta.

Reaaliaikainen palaute mahdollistaa nopean reagoinnin ongelmiin

Palautelaitteet keräävät valtavan määrän dataa, joka antaa Finavialle laajan ymmärryksen yleisestä tyytyväisyystasosta sekä yksityiskohtaista palautetta vierailijoilta. Palautteen avulla kerätään myös arvokkaita kehitysehdotuksia ja -ideoita suoraan lentoaseman vierailijoilta.

”Olemme olleet ihmeissämme, kuinka joustava palautelaiteratkaisu on. Luotettavan online-raportoinnin avulla voimme seurata palautetta ja reagoida nopeasti. Palautelaitteiden seuranta ja automaattiset hälytykset auttavat meitä pitämään koko järjestelmän toiminnassa kaiken aikaa. Haluamme kiittää Roidua innovatiivisista ideoistaan sekä erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja tuestaan. Roidun asiantuntemus auttaa meitä keräämään valtavasti asiakaskokemustietoa Helsinki-Vantaan lentoaseman kehittämiseksi”, kertoo Sini Kaikkonen Finavian Customer Experience Champion.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?
Jätä yhteystietosi tai ota yhteyttä myyntitiimiimme.

yhteystiedot Roidu, contact Roidu

Teemu Kumpulainen

Asiakkuuspäällikkö

045 315 9425

”Olen mukava ja helposti lähestyttävä asiantuntija, joka ei ole turhan paskantärkeä. Vihaan konsulttijargonia ja puhun asioista ihmisten kielellä.”