Roidun käyttöönottoprojektin eteneminen

Asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen mittaamisen aloittamista arastellaan, sillä uuden prosessin aloittaminen voi tuntua kuormittavalta. Yhdessä Roidun kanssa pääset aloittamaan mittaamisen asiantuntijoidemme ohjauksessa, eikä sinun tarvitse itse huolehtia siitä, mitä projektissa tapahtuu seuraavaksi.

Aloituspalaveri

Tarjouksen hyväksynnän jälkeen aloittaa asiakastoteutusten tiimimme projektin valmistelun. Sovimme yhdessä aloituspalaverissa seuraavat toimenpiteet projektin etenemistä varten. Aloituspalaverissa käymme läpi mitä materiaaleja tarvitsemme sekä kuuntelemme toiveenne käyttöönottoa koskien. Suosittelemme että valitsette organisaatiostanne projektipäällikön tai tiimin viemään projektia eteenpäin.

Materiaalien toimitus

Ensimmäinen tehtävänne on toimittaa meille saamienne ohjeiden mukaiset materiaalit. Näihin sisältyy hieman projektista riippuen yleensä mm. kyselyn kysymykset, graafinen ohjeistus ja materiaalit kyselyn ulkoasua varten.

Lisäksi palautelaitetoimituksissa tarvitsemme tiedot laitteiden tulevista sijainneista sekä mahdolliset materiaalit laitteiden kehyksiä varten.

Raportointia varten tarvitsemme tiedot tulevista käyttäjistä ja raporttien vastaanottajista. Toimittamienne materiaalien pohjalta luomme kyselylle yrityksenne brändin mukaisen ilmeen ja rakennamme raportoinnin parhaiten tarpeitanne vastaavaksi.

Jos käyttöönne tulee palautteiden käsittely, tarvitsemme tiedon kenelle laitamme hälytysviestit saapuneista palautteista.

Kyselyn julkaiseminen

Kun olemme vastaanottaneet pyydetyt materiaalit, pääsemme rakentamaan kyselyä. Kun kyselyn ulkoasu ja sisältö on vahvistettu, valmistelemme raportoinnin valmiiksi käyttöönottoa varten ja teemme mahdolliset viimeiset viilaukset kyselyyn.  Kun olette antaneet vielä lopullisen hyväksyntänne kyselylle, pääsemme aloittamaan koulutukset, luomme tarvittavat käyttäjätunnukset ja kysely julkaistaan. Ystävällinen ja asiantunteva tukipalvelumme on tästä eteenpäin apunanne!

Nyt saat jatkuvaa ja ajantasaista tietoa asiakkaidesi tai henkilöstösi tyytyväisyydestä.

  • Saat käyttöösi visuaaliset raportit – joko lähetettynä sähköpostiin tai voit tehdä tarkempaa analyysia suoraan järjestelmästä.
  • Voit asettaa automatisoituja hälytyksiä tärkeäksi katsomistasi palautteista. Näin tuotat entistä paremmin asiakkaidesi tarpeita vastaavaa palvelua.
    • Pystyt reagoimaan muutoksiin nopeasti ja kehittämään yrityksesi toimintaa ketterästi ja joustavasti.
    • Pääset seuraamaan, onko tehdyillä toimenpiteillä ollut vaikutusta asiakas- tai työntekijäkokemukseen.
    • Parempi asiakas- ja työntekijäkokemus luo uskollisemman asiakaskunnan, hyvinvointia työyhteisöön ja siten toimii kivijalkana kestävälle toiminnalle.

    Jos olet kiinnostunut aloittamaan asiakas- tai työntekijäkokemuksen mittaamisen Roidun kanssa, ota yhteyttä tai voit myös ladata oppaamme asiakaskokemuksen mittaamisen aloittamisesta tai työntekijäkokemuksen mittaamisesta.