Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Myynti

Lauri Viitanen
050 342 3536

Arttu Viitanen
050 545 9598
Lähetä viesti myyjälle
Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

  Asiani koskee:


   Olen kiinnostunut:

    Asiani koskee laskutusta.


    Roidu mittaa asiakaskokemusta @ Tampere Business Meet 2020

    25.9.2020 järjestetään syksyllä kolmatta kertaa Tampere Business Meet. Tänä koronavuonna tapahtuma järjestetään maksuttomana verkkolivenä, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua maantieteellisestä sijainnista riippumatta. TBM:n keskeisenä teemana on tänä vuonna vastuullisuus liiketoiminnassa, aihe, joka varmasti puhuttelee kaikkia toimialasta riippumatta.

    Asiantuntijapuheenvuoroja käyttävät eräät valtakunnan kovimmista ammattilaisista, kuten Katleena Kortesuo, Visma Enterprisen toimitusjohtaja Jukka Holm, Wärtsilän general manager Jaime Lopez, Mikko Alasaarela, Milja Köpsi ja monta muuta vaikuttavaa asiantuntijaa.

    Roidu yhteistyökumppanina

    Jotta varmistetaan, että Tampere Business Meet todella tarjoaa vierailijoilleen hyödyllistä ja merkityksellistä sisältöä, Roidu mittaa asiakaskokemusta tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Näin taataan, että tapahtuma palvelee yleisöä parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta toiseen ja että tapahtumaa kehitetään jatkossa entistäkin paremmaksi nimenomaan todelliseen asiakaskokemukseen pohjautuen.

    Asiakaskokemuksen mittaamisen ammattilaisena Roidulla on parhaat mahdolliset edellytykset auttaa Tampere Business Meetiä keräämään asiakaskokemustietoa ja asiakaspalautetta siten, että niitä voidaan hyödyntää suoraan tapahtuman jatkokehityksessä. Aiempi kokemus on osoittanut, että paitsi että tapahtuman järjestelyjä ja sisältöä voidaan kehittää hyvin kerätyn palautteen avulla, myös asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden houkuttelu seuraavalle vuodelle on helpompaa, kun on esittää dataa hyvästä asiakaskokemuksesta ja koetusta hyödystä. Muistathan siis antaa palautetta tapahtuman aikana ja jälkeen joko verkkosivuille upotetun kyselyn avulla tai vastaamalla jälkeenpäin lähetettyyn kyselyyn. Palautteellasi todellakin on merkitystä!

    Lisää tapahtumasta: tamperebusinessmeet.fi