Asiakaskokemuksen mittaaminen QR-koodien avulla

Asiakaskokemuksen mittaaminen QR-koodien avulla on helppo ja nopea tapa kerätä palautetta digitaalisessa muodossa. Roidun ohjelmistosta on mahdollista tehdä QR-koodilla avautuvia linkkejä, jotka vievät palautteen antajan suoraan organisaationne asiakaspalautekyselyyn.

QR-koodeihin on mahdollista täyttää organisaationne tarvittavat taustatiedot valmiiksi, niin ettei asiakkaan tarvitse syöttää niitä itse. Esimerkiksi jos tietyltä osastolta annetaan hoito-ohjeet kotiin, voidaan ohjeisiin lisätä QR-koodi jossa vastauksiin kertyy automaattisesti taustatieto mikä osasto on kyseessä, josta palautetta kerätään. Jokaiselle yksikölle voidaan siis tehdä oma QR-koodi, jolloin palaute kertyy oikeaan yksikköön.

QR-koodit ovat nopea tapa kerätä palautetta

QR-koodin avulla saat kerättyä entistä enemmän palautetta digitaalisessa muodossa. Roidun järjestelmästä saat tehtyä kyselyn, joka mukautuu responsiivisesti kaikille mobiililaitteille. Voimme myös tehdä kyselyn puolestasi. QR eli quick response on nimensä veroinen – sen avulla asiakas voi skannauksen jälkeen antaa heti palautetta.

QR-koodi on yksi vaihtoehto paperiselle palautteen keräämiselle. Kun palautetta kerätään digitaalisesti, asiakaskokemuksen analysointi ja raportointi on helpompaa.

Millä eri tavoin QR-koodeja voidaan hyödyntää asiakaspalautteen keräämisessä?

QR-koodeja voidaan lisätä esimerkiksi:
– Erilaisissa esitteisiin
– Messumateriaaleihin
– Ohjelmalehtisiin
– Tarjouksiin
– Julisteisiin
– Tarroihin, joita voidaan liimata esimerkiksi pöydän pintaan
– Asiakkaalle kotiin annettaviin ohjeisiin tai muihin materiaaleihin
– Ajoneuvoihin sisätiloihin liimattuna, esimerkiksi linja-autoon
– Hotellihuoneiden informaatiolehtisiin
– Sijoitettuna ravintoloiden pöytiin
– Tuotepakkauksiin
– Kuitteihin
– Sijoittaa odotusaulaan näkyvälle paikalle
– Lisätä infonäytölle

Tai mihin ikinä keksitkään QR-koodeja sijoittaa. Ota yhteyttä myyntiimme, niin autamme teidät alkuun asiakaskokemuksen mittaamisessa.