Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Myynti

Teemu Kumpulainen
045 315 9425
Lähetä viesti myyjälle
Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Asiani koskee laskutusta.


Työyhteisö

Roidu Oy tarjoaa teknisiä ratkaisuja, joiden avulla mitataan ja analysoidaan asiakaskokemusta sekä kehitetään organisaatioiden toimintaa niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla. Roidu on ripeästi kasvava ohjelmistoyritys, jolla on vankka asema asiakaskokemuksen mittaamisessa Suomessa.

Me pyrimme Roidulla avoimeen ja lämminhenkiseen työilmapiiriin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja vaikuttaa työhönsä. Autamme toisiamme, viihdymme toistemme seurasta ja välitämme aidosti toisistamme. Töihin on mukava tulla.

Tutustu tiimiläisiimme:

Veera Peltonen

Roidun asiakaspalvelu sai uutta verta kesän lopulla, kun Veera astui remmiin. Kasvumme vaatii toisen projektikoordinaattorin ohjaamaan asiakasprojektien läpivientiä ja onneksemme löysimme aurinkoisen Veeran, jolla on juuri sopivassa suhteessa niin loistavaa asiakaspalvelutaitoa kuin teknistä ymmärrystäkin, joita molempia työ vaatii.

No, mitkä on tuoreimman roidulaisen fiilikset ensimmäisen kuukauden jälkeen?

Roidulla on hyvin lämmin työyhteisö ja kaikki ovat ottaneet hyvin avoimesti vastaan ja auttaneet kaikessa. Minun vaatimustaso on aiempien kokemusten myötä kasvanut erittäin kovaksi: haluan hyvin toimivan tiimin, jossa on lämmin perhemäinen tunnelma ja hyvin ollaan Roidulla siihen päästy.

Veera Peltonen yhteystiedot

Sinulla oli vähän erilainen työhaastattelun kakkosvaihe. Tulevat työkaverit järjestivät sinulle haastattelun, jossa sinut laitettiin tositoimiin ja jouduit ratkomaan yleisimpiä projektikoordinaattorin ongelmia yhdessä tiimiläisten kanssa. Se ei vissiin säikyttänyt sinua liikaa, kun uskalsit tulla joukkoomme?

Olihan se toki jännää, mutta olen hyvin puhelias ja avoin ihminen, joten kun tuli jotain uutta ja outoa niin otin sen ilolla vastaan. Pää edellä, katsotaan miten käy. Samalla pääsi tutustumaan ihmisiin ja kun tiesi, että näiden ihmisten kanssa pääsee tekemään hommia niin oli tärkeää huomata, että on kemiaa ja tietää sopeutuvansa hyvin työyhteisöön. Jäi oikein hyvä mieli.

Niin meillekin. <3

Haluatko tulla osaksi Roidu tiimiämme? Kurkkaa avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen mailto:jobs@roidu.com