Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Liidien kerääminen tablet-laitteilla

Kerää liidit talteen sähköisesti messuilla, tapahtumissa tai myymälöissä. Brändätty kysely, kilpailu tai peli on kätevä tapa kerätä talteen messukontaktit, potentiaalisten asiakkaiden yhteystiedot ja tarjouspyynnöt.

Kätevä kokonaisratkaisu liidien keräämiseen

Tarjoamme tableteilla toimivia liidinkeräysratkaisuja messuille, tapahtumiin ja myymälöihin. Kysely toteutetaan aina vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita. Lisäksi sekä kysely että tablet-teline brändätään asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti. Kyselyyn voidaan sisällyttää kilpailu, arvonta tai muu pelillinen sisältö. Digitaalisen ratkaisun avulla kerätyt tiedot ovat heti käytettävissä digitaalisessa muodossa reaaliaikaisessa raportointipalvelussa ja ovat integroitavissa suoraan asiakkaan CRM-järjestelmään.

Lue blogistamme, kuinka palautelaitteita voi hyödyntää myös muilla tavoin yrityksen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tukena.

Liidinkeräysratkaisumme sisältää:

  • tabletin datayhteyksineen sekä tukevan, asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti brändätyn telineen joko kosketusnäytöllä tai näppäimistöllä,
  • näyttävän, käyttäjäystävällisen kyselyn,
  • asiakaskohtaisesti räätälöidyn kyselyn, kilpailun tai pelin, sekä
  • reaaliaikaisen tulosten raportoinnin.
asiakaspalautelaite, palautelaite, asiakaskokemus, customer experience

Digitaalisen liidien keräämisen hyödyt

Ei manuaalista näpyttelemistä

Kerätty tieto on heti käytössä digitaalisessa muodossa raportointipalvelussa ja integroitavissa asiakkaan CRM-järjestelmään.

Kyselyn hyödyntäminen myynnissä

Kyselyssä voidaan kerätä tietoa asiakkaiden mieltymyksistä tai ostohalukkuudesta, mitä voidaan hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa.

Kilpailu tai arvonta hoituu itsestään

Kilpailun tai arvonnan hoitaminen onnistuu automaattisesti osana liidien keräämistä. Tarjolla on erilaisia pelillistettyjä ratkaisuja.

Laitteen monikäyttöisyys

Laitetta voi käyttää tapahtumien välissä myymälässä, showroomissa tai vaikka oman henkilöstön työhyvinvoinnin mittaamiseen.

Itsenäinen ratkaisu liidien keruuseen

Liidien keräysratkaisu vapauttaa myyjät myyntityöhön ja liidien kerääminen hoituu automaattisesti.

Tiedon hyödynnettävyys

Kerätyn tiedon perusteella voidaan vaivattomasti lajitella potentiaalisimmat asiakkaat kontaktoitavaksi.

Vahvistaa omaa brändiä

Oman brändin mukainen ulkoilme ja moderni digitaalinen ratkaisu vahvistaa yrityksen brändiä.

Kustannustehokkuus

Samaa kyselyä voidaan käyttää uudestaan useissa eri tapahtumissa, joten ratkaisu on kustannustehokas.

Lue blogistamme, kuinka palautelaitteitamme voidaan hyödyntää liidien keräämisen ohella myös muilla tavoin yrityksen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen tukena.

Yhteen tapahtumaan vai jatkuvaan käyttöön?

Liidinkeräysratkaisu on saatavilla vuokrapalveluna muutaman päivän messukäyttöön tai vuosisopimuksella jatkuvaan käyttöön. Mikäli käytte useissa tapahtumissa vuosittain, on jatkuvassa käytössä oleva laite edullinen ratkaisu. Lisäksi vuosisopimuksella hankittua laitetta voi käyttää muina aikoina esimerkiksi myymälässä, showroomissa tai vaikkapa toimistolla mittaamassa henkilöstötyytyväisyyttä. Tabletin sisältö voidaan päivittää helposti eri käyttötarkoituksiin.

Pelillistetty liidien kerääminen

Perinteisten kyselyiden ja arvontojen lisäksi Roidu tarjoaa 3 erilaista pelivaihtoehtoa tekemään liidinkeruusta asiakkaalle houkuttelevaa ja hauskaa: Onnenpyörä, Slots ja Cards. Pelit voidaan brändätä asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti (fontit, logot, värit, voittosektorin kuvat). Tarjolla on myös erilaisia voittologiikkamahdollisuuksia tarpeen mukaan. Lataa esite ja tutustu tarkemmin vaihtoehtoihin.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

kastelli
aarikka
sievitalo
framery
puristeteos
kesla
puustelli
srv
älvsbytalo
kuusamohirsitalot
topi-keittiöt
hs

Kiinnostaako liidien kerääminen?
Jätä yhteystietosi tai ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Katja Rantakeisu, asiakaskokemus, customer experience

Katja Rantakeisu

Asiakkuuspäällikkö

040 687 8011

”Olen asiakas- ja henkilöstökokemuksen mittaamisen ja konsultoinnin konkari. Autan sinua suunnittelusta aina tuloskonsultointiin rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Ota yhteyttä, niin mietitään tarpeisiisi soveltuvin ratkaisu!”