Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

Asiani koskee:


Olen kiinnostunut:

Asiani koskee laskutusta.


Roidu mittaa asiakaskokemusta @ Tampere Business Meet 2019

23.8.2019 Tampere-talolla järjestetään syksyllä toista kertaa Tampere Business Meet. Vieraille on tarjolla verkostoitumisen lisäksi hyödyllisiä valmennuksia, valovoimaisia keynote- ja inspiroivia asiantuntijapuheenvuoroja sekä mahtava iltajuhla kruunaamaan huikea päivä. Tänä vuonna aiheena on moderni myynti, asiakaskokemus ja palvelumuotoilu: aiheet, jotka koskettavat useimpia meistä alalla kuin alalla. Koska yhtenä aiheena on asiakaskokemus, tokihan Roidu mittaa asiakaskokemusta paikan päällä ja varmistaa, että tapahtuma todella on viis kautta viis.

Tampere Business Meetissä järjestetään teemakohtaisia koulutuksia, joista jokainen voi valita itseään kiinnostavimman kokonaisuuden. Asiantuntijapuheenvuoroja käyttävät valtakunnan tunnetuimpia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, mm. Kim Väisänen, Jani Aaltonen, Pia Hautamäki, Mikko Seppä, Henna Niiranen, Katri Tanni, Veikko Törrönen ja monta muuta kovan luokan asiantuntijaa.

Roidu yhteistyökumppanina

Jotta varmistetaan, että Tampere Business Meet todella tarjoaa vierailijoilleen hyödyllistä ja merkityksellistä sisältöä, Roidu mittaa asiakaskokemusta tapahtuman aikana. Näin taataan, että tapahtuma palvelee yleisöä parhaalla mahdollisella tavalla vuodesta toiseen ja että tapahtumaa kehitetään jatkossa entistä paremmaksi nimenomaan todelliseen asiakaskokemukseen pohjautuen. Asiakaskokemuksen mittaamisen ammattilaisena Roidulla on parhaat mahdolliset edellytykset auttaa Tampere Business Meetiä keräämään asiakaskokemustietoa ja asiakaspalautetta siten, että niitä voidaan hyödyntää suoraan tapahtuman jatkokehityksessä.

Lisää tapahtumasta: tamperebusinessmeet.fi