Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Myynti

Lauri Viitanen
050 342 3536

Arttu Viitanen
050 545 9598
Lähetä viesti myyjälle
Asiakaspalvelu

Kuinka voimme auttaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Haluatko olla yhteydessä myyntiin vai asiakaspalveluun ja tukeen?

  Asiani koskee:


   Olen kiinnostunut:

    Asiani koskee laskutusta.


    Juha Autio luotsaamaan Roidua markkinajohtajaksi

    Tamperelainen ohjelmistoyritys Roidu on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Juha Aution 30.9.2019 alkaen. Roidu on asiakaskokemuksen mittaamisen asiantuntija, joka tekee räätälöityjä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyitä, tablettipohjaisia asiakaspalautelaitteita ja tuottaa reaaliaikaista raportointi- ja analysointipalvelua kerätyn asiakaskokemustiedon hyödyntämiseksi. Roidun palautelaitteita voi löytää mm. Finavian lentokentiltä, Fazerin kahviloista ja SuperParkin sisähuvipuistoista. Roidu on myös erittäin vahva toimija julkisella sektorilla: Roidun palauteratkaisuja on käytössä yli 170 Suomen kunnassa Utsjoelta Helsinkiin.

    Roidulla on vahva ja merkittävä asiakaskunta, jonka päälle kannattava kasvu on rakentunut jo vuosia. Roidun talous on terveellä pohjalla ja mittavaa kasvua on haettu tulorahoituksella. Roidun menestyksen taustalla on paitsi osaava ja asiantunteva henkilöstö, myös rohkeus toimia edelläkävijänä luomalla innovatiivisia ratkaisuja, kuten uusin Touchless Feedback -palautelaite ”, Autio avaa syitä, jotka vakuuttivat hänet tulemaan Roidulle.

    Juha Autio on aiemmin ollut vastuussa Leadin Oy:n ohjelmistoliiketoiminnasta ja toiminut sittemmin mm. Zoosh Digital Finlandin toimitusjohtajana. Nimenomaan Aution vahva kokemus ohjelmistoyrityksen johtotehtävistä vakuutti Roidun perustajan Arttu Viitasen siitä, että hän on oikea ihminen johtamaan Roidua.

    Juha Autio, CEO of Roidu

    Roidu merkittäväksi toimijaksi kaikkiin Pohjoismaihin

    Juhalla on juuri oikeanlaista tietotaitoa ja kokemusta auttamaan Roidua kohti seuraavia kasvutavoitteita. Olemme markkinajohtaja Suomessa esimerkiksi terveydenhuollon asiakaskokemuksen mittaamisessa. Vuodesta 2016 alkaen Roidu on toimittanut palveluaan myös ulkomaisille asiakkaille ja seuraava tavoitteemme onkin kasvaa Suomen lisäksi merkittäväksi toimijaksi koko Pohjoismaissa ”, kuvailee Viitanen Roidun kasvusuunnitelmia.

    Roidun menestys perustuu tarkkaan ja monipuoliseen asiakaskokemuksen mittaamiseen: asiakastyytyväisyyskyselyt rakennetaan aina vastaamaan yksilöllisiä asiakastarpeita ja niillä kartoitetaan asiakastyytyväisyyden lisäksi aina myös syyt asiakkaan tyytyväisyyteen tai tyytymättömyyteen.

    Globalisaatio ja digitalisaatio luovat yrityksille valtavan paineen kehittää uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota asiakkaille mielekkäitä elämyksiä ja asiakaskokemuksia. Rakentamalla liiketoimintansa asiakaskeskeisesti yritykset pystyvät ketterämmin reagoimaan alati muuttuviin asiakastarpeisiin ja toiveisiin ”, summaa Viitanen.

    Lisätietoja

    Juha Autio, toimitusjohtaja, 050 361 5607, juha.autio@roidu.com

    Arttu Viitanen, partner, 050 545 9598, arttu.viitanen@roidu.com

    Roidu Oy
    Avainsanat